Organisatie

2RC is een dynamische organisatie, die bij iedere opdracht een team van deskundigen inzet met tientallen jaren aan ervaring! We gebruiken ervaring in stedelijke ontwikkeling, installatietechniek, civiele techniek, projectontwikkeling, financiering, fiscaliteit en juridische structuren om een energiesysteem uit te werken, in te richten en operationeel te maken.

2RC is een zelfstandige onderneming.
De directie wordt gevormd door Louis Hiddes.

Louis Hiddes heeft bij diverse aannemers en projectontwikkelaars als ontwikkelaar gewerkt en is al vele jaren actief op het terrein van duurzame energievoorziening voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Louis was van 2012 t/m 2019 directeur van Mijnwater b.v., de eerste grootschalige toepassing van een 5e generatie energiesysteem in Europa.
 

Het team van 2RC bestaat verder uit:  

Francesco Franchimon, is verantwoordelijk geweest voor energie exploitaties bij een beursgenoteerd onderneming.  Vanuit zijn installatietechnische achtergrond en ervaring met energie exploitaties combineert Francesco technische, financiële en juridische kennis om tot de beste oplossing te komen die past in de maatschappelijke context.

Huub Glas, proces- en projectmanager met 35 jaar ervaring in de civiele techniek, energie- en milieutechnologie, watervraagstukken en stedelijke ontwikkeling.

Ed Smulders, projectmanager met ruim 45 jaar ervaring in de civiele techniek, de drinkwatersector, waterbehandeling en energietransitie