Over ons

2RC is een dynamische organisatie, die bij iedere opdracht een team van deskundigen inzet met tientallen jaren aan ervaring! We gebruiken ervaring in stedelijke ontwikkeling, installatietechniek, civiele techniek, projectontwikkeling, financiering, fiscaliteit en juridische structuren om een energiesysteem uit te werken, in te richten en operationeel te maken.

2RC is een zelfstandige onderneming.
De directie wordt sinds 24 maart 2023 gevoerd door Huub Glas.

Huub Glas is proces- en projectmanager met ruim 35 jaar ervaring in de civiele techniek, energie- en milieutechnologie, watervraagstukken en stedelijke ontwikkeling.

Het team van 2RC bestaat verder uit:  

Francesco Franchimon, is verantwoordelijk geweest voor energie exploitaties bij een beursgenoteerd onderneming.  Vanuit zijn installatietechnische achtergrond en ervaring met energie exploitaties combineert Francesco technische, financiĆ«le en juridische kennis om tot de beste oplossing te komen die past in de maatschappelijke context.

Ed Smulders, projectmanager met ruim 45 jaar ervaring in de civiele techniek, de drinkwatersector, waterbehandeling en energietransitie.

Louis Hiddes heeft bij diverse aannemers en projectontwikkelaars als ontwikkelaar gewerkt en is al vele jaren actief op het terrein van duurzame energievoorziening voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Louis was van 2012 t/m 2019 directeur van Mijnwater b.v., de eerste grootschalige toepassing van een 5e generatie energiesysteem in Europa.
Louis was tot 24 maart 2023 directeur van To Realize Concepts b.v. 

Onze geschiedenis

2RC bestaat sinds 2007, toen als de gezamenlijke onderneming van Louis Hiddes en Frans van Deursen. Ruime ervaring is opgedaan in gebieds- en stationsontwikkelingen, het herontwikkelen van sportterreinen, woningbouwplannen, particulier opdrachtgeverschap, de herstructurering van bedrijfsterreinen, recreatieve ontwikkelingen en energieconcepten.

Vanaf 2020 ligt de focus op duurzame energiesystemen. Frans van Deursen participeert sindsdien niet meer in 2RC en focust op zijn eigen aandachtsgebieden.